Hesabımı silebilir miyim?
Profil detaylarından hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz. Hesabınızı yeniden etkinleştirmezseniz verileriniz 90 gün içerisinde kalıcı olarak silinir.
Son güncelleme ·
Evet. WeRoom uygulamasında profilinizi açın, profil detaylarından Ayarlar bölümüne girin ve ekranın altındaki “Hesabı Devre Dışı Bırak” seçeneğine dokunun. Açılan onay ekranında işlemi onaylayın.
Hesabınızı devre dışı bıraktığınızda hesabınız pasife alınır ve oturumunuz kapatılır.
Hesabınızı devre dışı bıraktığınızda, hesabınızı yeniden etkinleştirmediğiniz takdirde profiliniz, mesajlarınız ve hesabınıza ait diğer veriler 90 gün içerisinde kalıcı olarak silinir. Kalıcı olarak silinen veriler geri getirilemez.
90 günlük süre içinde telefon numaranızla tekrar giriş yaparsanız hesabınız yeniden etkinleşir ve silme süreci iptal edilir.
