Mesajı silmek ile konuşmayı kaldırmak arasındaki fark nedir?
Kendi mesajını silmek ve konuşmayı kendi listenden kaldırmak farklı işlemlerdir.
Son güncelleme ·
Kendi gönderdiğin bir mesaj için mesaj işlem menüsündeki silme seçeneğini kullanabilirsin. Uygulamada gösterilen onayı ve işlemin kapsamını kontrol et.
Bir konuşmayı kendi listenden kaldırmak, diğer katılımcıların listesinden veya daha önce aldıkları kopyalardan kaldırıldığı anlamına gelmez. Mesaj silinse bile başka kişiler daha önce ekran görüntüsü almış olabilir. Yasal veya güvenlik amaçlı saklama koşulları Gizlilik Politikası’nda açıklanır.
